EDP, European Digital Press Association heeft tijdens FESPA in Hamburg zijn jaarlijkse Awards Ceremony gehouden. Een van de Award winnaars is de Xerox Brenva HD, in de categorie losblad kleurenprinters tot B3 formaat met meer dan 600.000 prints per maand. De Brenva is vorig jaar geïntroduceerd tijdens drupa. Het is een losblad productie inkjetpers.

EDP bestaat uit 20 grafische bladen en websites. Zij evalueren, beoordelen en erkennen de beste technologische ontwikkelingen (producten, software, digitale printers, post-press oplossingen, inkten) met een EDP Award. Criteria zijn kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, lage productiekosten. Met de EDP Awards worden de beste ontwikkelingen in software, print, finishing en supplies erkend.

Daarom zijn we er trots op te kunnen vermelden dat de Xerox Brenva HD een Award heeft gewonnen. Xerox collega uit Duitsland Oliver Nolte heeft de Award in ontvangst genomen.

Meer informatie over de Awards vind je hier (www.edp-award.com).